Главная » 2019 » Червень » 27 » День Конституції України
19:29
День Конституції України
    У перший місяць літа відзначаємо День Конституції України. День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Конституція – це основний державний документ, який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчу систему, права й обов’язки держави, суспільства та громадян.
  Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.
   З нагоди 23-ої річниці прийняття Конституції України 27 червня  в залі засідань Віньковецької районної державної адміністрації відбулось урочисте зібрання приурочене до Дня Конституції України.
    З вітальними словами до присутніх звернулись заступник голови районної державної адміністрації В.О.Лужняк, голова райради А.П.Ходюк. 
    З нагоди Дня Конституції України за багаторічну і сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики, кращих працівників держслужби району, учасників бойових дій, представників  трудових колективів та громадськості  було нагороджено почесними грамотами голів райдержадміністрації та районної ради, міського голови, подяками комітету профспілки працівників державних установ.
 Окрасою заходу стали виступи солістки Віньковецького РБК Н.Косарєвої, учня Віньковецької ДШМ Богдана Задворного, Насті Атаманюк, учениці Віньковецького ліцею.
   
Просмотров: 380 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0