Главная » 2013 » Грудень » 2 » Година спілкування «Торгівля людьми. Чи є це злочином проти людства?»
10:10
Година спілкування «Торгівля людьми. Чи є це злочином проти людства?»

       Година спілкування  «Торгівля людьми. Чи є це злочином проти  людства?» присвячена  темі торгівлі людьми. Зустріч проводилась із соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування.

      Основна мета зустрічі -  ознайомлення з однією з найбільш болючих соціокультурних проблем України та світу – работоргівлею. Бібліотекар читальної зали Віньковецької ЦРБ Ш.Юськова інформувала про основні проблеми та помилки, що виникають у громадян України, які виїжджають за кордон, стають «живим товаром»   і потрапляють в рабство.           

     Для глибшого засвоєння інформації увазі учасників заходу бібліотека підготувала різноманітні  пам’ятки та експрес-інформації:  «Порядок в’їзду-виїзду громадян України за кордон», «Куди жінка може звернутись по допомогу за кордоном», «Методи та засоби вербування трафікерами »та інші.   

                 

       На завершення  слухачі переглянули уривки з документальної стрічки «Жертви мовчання», що створена в рамках програми неурядових та міжнародних організацій по запобіганню торгівлі людьми.

Просмотров: 849 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0