Главная » 2012 » Березень » 6 » І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь
10:39
І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь
    Коли приходить весна, кожному з нас здається, що ти народжуєшся на світ вдруге, що весна ця особлива, краща, ніж були попередні.
     В один з таких весняних днів народився Тарас Шевченко. З цього дня почалося відродження й оновлення України, бо кожним порухом душі він дбав про рідну землю.
     Саме до дня народження Т.Г.Шевченка приурочений вечір поезії «І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь», який відбувся 6 березня у читальній залі Віньковецької ЦРБ. В програму вечора включено шевченківські читання: «Юнь шанує Кобзаря», які пройшли у вигляді конкурсу читців. Учасниками конкурсу стали учні Віньковецького НВК: Іжицький Віталій, Фіскалов Вадим, Пелехатий Володимир, Самсонович Вадим, Пинцак Роман, Курлянцева Юлія.
     Переможців визначало журі: О.М.Іжевська, в.о. начальника відділу сім’ї та спорту райдержадміністрації, Л.М.Нетреба, директор Віньковецької ЦБС, М.І.Жук, бібліограф-краєзнавець Віньковецької ЦРБ. Перемогу здобули Курлянцева Юлія (І місце), Пелехатий Володимир (ІІ місце) та Іжицький Віталій (ІІІ місце), яких нагороджено цінними подарунками, що були надані відділом сім’ї та спорту райдержадміністрації.
     Учасникам заходу продемонстровано відеофільм «Тарас Шевченко. Поет. Художник».
     Ведучі заходу – С.Кушнір та Ш.Юськова, бібліотекарі відділу обслуговування Віньковецької ЦРБ


Просмотров: 930 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0