Главная » 2014 » Жовтень » 28 » Ярмарок професій
08:57
Ярмарок професій
     27 жовтня уже традиційно у районному будинку культури відбувся Ярмарок професій, організований районним центром зайнятості. На цьому заході було представлено більше 10  навчальних закладів різних ступенів акредитації Хмельницької області. Серед представлених закладів  Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький політехнічний коледж, Хмельницький базовий медичний коледж тощо.

      Ярмарок професій відвідали учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Віньковецького району. Учні мали можливість переглянути фото- та відеоматеріали про діяльність навчальних закладів, отримали інформаційні буклети, де описані напрямки навчання, умови вступу та можливості подальшого працевлаштування. Школярі охоче спілкувалися з викладачами, отримували консультації представників навчальних закладів.

              

     Працівниками центральної районної бібліотеки організовано книжкову виставку "Профі Старт: юні обирають майбутнє", що ознайомила присутніх із виданнями про цікаві професії та довідниками, що стануть при нагоді у підготовці до вступу у ВНЗ та навчанні.

      Для випускника школи важливо свідомо та самостійно обирати майбутню професію. А переваги «живого спілкування» з представниками навчальних закладів очевидні. Бесіди з компетентними фахівцями більш запам’ятовуються, залишають незабутні враження. Для когось із школярів вони стануть переконливим аргументом при виборі майбутньої професії.


Просмотров: 514 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0