Главная » 2023 » Березень » 25 » Мелодія давнього літа
12:17
Мелодія давнього літа
Стало доброю традицією збиратися в нашій бібліотеці на зустріч із поетичним словом. Вже не вперше ми радо приймаємо у своїх стінах талановитих особистостей, членів Віньковецької літературної спілки "Огневежа", проводимо презентації їхніх нових збірок. Прозових чи поетичних.
24 березня у нашій бібліотечній світлиці зібралось чимало людей, небайдужих до поетичного слова, на презентацію першої поетичної збірки Ольги Йосипівни Підгорняк «Мелодія давнього літа».
Зазвичай на таких зустрічах, традиційним є виступи колег, друзів поета. Наше свято не стало виключення, і привітати поетесу, яка, до речі, сьогодні разом із виходом збірки відзначає і свій ювілей, завітали Віньковецький селищний голова Володимир Лужняк, начальник відділу культури і туризму Віньковецької селищної ради Олександр Коцемир, соратники по перу: Петро Староста, очільник літературної спілки "Огневежа", Микола Савчук. Надзвичайно проникливо звучала співана поезія для ювілярки у виконанні Генріха Тарнавського та Тетяни Кухарської.
Свої вітання у телефонному режимі надіслали Сохацький Броніслав зі Львова та Артур Закордонець, який сьогодні захищає Україну в лавах ЗСУ.
Звичайно цього дня звучало багато поезій нашої талановитої Ольги Йосипівни, які декламували Катерина Лаврова, методист Центрального будинку культури, та провідний бібліотекар Центральної бібліотеки Лариса Матковська.
Завітали привітати пані Ольгу добрі друзі, вірні подруги, колишні колеги.
Справжнім подарунком для ювілярки стали "Вальс" від викладачки хореографії Віньковецької дитячої школи мистецтв Тетяни Томак та її чарівних вихованок - хореографічного ансамблю «Подільський віночок» та пісня від солістки Центрального будинку культури Ліани Войтович.
Як зазначила ведуча свята, Валерія Жук, бібліотекар Центральної бібліотеки, сьогодні ми почули сьогодні лише десяту частину того, що містить збірка поезій. Решта поезій чекають на свого читача, свого шанувальника чи критика. До речі, вірші у збірці супроводжують ілюстрації, створені художником-оформлювачем Центральної бібліотеки Вікторією Садлій.
Ми щиро зичимо Ользі Йосипівні здоров'я, творчого натхнення, мирного неба та довгих літ життя!
      
Просмотров: 52 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0