Главная » 2020 » Липень » 27 » Онлайн – зустріч з поетом, членом Національної спілки письменників України Петром Савчуком
09:17
Онлайн – зустріч з поетом, членом Національної спілки письменників України Петром Савчуком
 27 липня працівники та користувачі нашої бібліотеки долучилися  до онлайн-зустріч (у режимі відеоконференції на платформі Zoom ) з поетом, гумористом, членом Національної спілки письменників України Петром Савчуком. Зустріч присвячена 85-річчю з дня народження літератор.
   В рамках проведення зустрічі поціновувачі творчості Петра Миколайовича з Грицева Шепетівського району, Нової Ушиці, м. Волочиськ ділилися враженнями від його творчості та декламували вірші та гуморески.
  Учасниками зустрічі також стали письменниця, поетеса, публіцистка Людмила Шостацька,  директор школи с. Песець Новоушицького району, співробітник Хмельницького обласного літературного музею Яна Янчишена розповіла про співпрацю з письменником та презентувала фотоекспонати з колекції Хмельницького обласного літературного музею. 
   Син П. Савчука Михайло, який розповів про особливості творчості свого батька.
   Користувачі ЦРБ Артур Закордонець, Олександр Павлюк із задоволенням послухали гуморески у авторськогому виконанні, а Валерія Жук продекламувала поезію Петра Миколайовича на екологічну тематику.
  На закінчення зустрічі сам ювіляр презентував нову книгу «Сердитися не варто», яка вийшла у світ до 85-річчя з дня народження. Книги із автографом автор подарував для усіх бібліоте-учасниць і зовсім скоро наші користувачі зможуть ознайомитись із дотепними гуморесками.
Просмотров: 344 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0