Главная » 2019 » Січень » 30 » Підсумкова нарада бібліотечних працівників
19:30
Підсумкова нарада бібліотечних працівників
   30 січня 2019 року у читальній залі Віньковецької РДБ відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників району «Підсумки роботи   бібліотек  Віньковецької ЦБС   за 2018 рік.   Основні завдання організації бібліотечного обслуговування на 2019 рік».
   Аналізування роботи бібліотечної системи – важливий фактор оцінки діяльності ЦБС, визначення її ефективності, якості надання бібліотечних послуг, виявлення позитивних тенденцій розвитку та проблемних питань у сфері бібліотечного обслуговування населення району. За основу аналізу взято підсумки роботи бібліотечних установ за 2018 рік, що зафіксовані в статистичних та текстових звітах структурних підрозділів ЦБС;  активність бібліотечних працівників у проведенні різноманітних бібліотечних конкурсів, акцій та семінарських занять, заходах по підвищенню бібліотечної кваліфікації та ін.
   Відкриваючи нараду, директор  Віньковецької  ЦБС  Л.М.Нетреба  детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2018 рік.  Також наголосила на виконанні трудової дисципліни бібліотекарями, підтриманні іміджу сучасної бібліотеки. Аналітично-систематичний аналіз основних показників роботи  Віньковецької ЦБС здійснила  провідний методист  І.М.Мельник.  Консультацію по веденню облікової документації надала провідний бібліотекар С.В.Кушнір. На нараді йшлося також про результати поповнення бібліотечних фондів та переведення фондів на УДК  – доповідач  Г.М.Слишинська, провідний   бібліотекар ЦРБ.  М.І.Жук, заступник директора по роботі з дітьми ознайомила присутніх  з основними напрямками роботи з юними користувачами.

 
Просмотров: 457 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0