Главная » 2014 » Травень » 19 » Семінар «Іменини професії: банківський працівник»
15:53
Семінар «Іменини професії: банківський працівник»

     Вибір професії — це вибір життєвого шляху, вибір сфери прикладання своїх сил, знань та умінь. А разом з ним — і відповідної роботи та спільноти людей, нею об'єднаних. Обрати професію - означає обрати шлях опанування певної системи знань і практичних навичок, шлях реалізації своїх здібностей, природних нахилів, інших особистих якостей та їх подальшого формування у процесі навчання та трудової діяльності. Саме з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із такою професією, як банківський працівник 19 травня на базі читальної зали Віньковецької РДБ проведено семінар «Іменини професії: банківський працівник», ініційований Віньковецький районним центром зайнятості. Із вступним словом «Банківська справа: історичний екскурс» до учасників заходу, учнів 9-го класу Віньковецького НВК, звернувся заступник директора районного центру зайнятості Б.Хмільовський. Презентацію банківських професій провела Цісар В., начальник відділу з надання соціальних послуг.

      Гостем семінару став керуючий Віньковецьким відділенням ХФ «Приватбанк» Хмільовський С., який коротко ознайомив із діяльністю банківської установи та запросив на день відкритих дверей до відділення «Приватбанку».

      

      По закінченню семінару бібліограф-краєзнавець Віньковецької ЦРБ М.Жук провела презентацію  книжкової виставки «Читай, навчайся та стань успішним».



 

Просмотров: 539 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0