Главная » 2013 » Лютий » 18 » Семінар-консиліум за участю фахівців медичних та освітянських установ району
12:07
Семінар-консиліум за участю фахівців медичних та освітянських установ району
       18 лютого 2013 року у читальній залі районної дитячої бібліотеки відбувся семінар-консиліум  за участю фахівців медичних та освітянських установ району. Організатор заходу Віньковецька районна психолого-медико-педагогічна консультація. Для розгляду була представлена проблема вироблення спільної стратегії щодо раннього виявлення дітей з особливостями розвитку. 
         В роботі консиліуму прийняли участь лікар-офтальмолог Репецька Л.І., яка зосередила увагу на профілактичних заходах щодо попередження зорових розладів у школярів та лікар-інфекцініст Вітвіцька Л.В., яка розкрила питання профілактики безпечного способу життя і роз’яснила, що повинні знати про ВІЛ/СНІД діти, підлітки та батьки. 
         Завідувач РПМПК висвітлила питання про інклюзивний підхід як основу освіти для всіх дітей з особливими потребами.
            

        Практичне значення для вчителів початкових класів має інформація про причини та корекцію розладів читання та письма, подана консультантом учителем-логопедом Любовецькою Л.Ф. Спонукав до роздумів та аналізу своєї діяльності виступ практичного психолога Підфігурної Т.Г. Зацікавив педагогів медико-педагогічний проект «Піснезнайка», який презентувала Кошалковська Ю.С., учасниця міжнародного форуму «Гармонія інтелекту та здоров’я».
         Для учасників семінару-консиліуму працівники центральної районної біблоітеки провели консультацію "Впровадження інноваційних технологій в обслуговуванні користувачів, розширення асортементу послуг бібліотек та діяльність ПДГ"
 
Просмотров: 529 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0