Главная » 2016 » Січень » 12 » Семінар-навчання для сільських
17:53
Семінар-навчання для сільських
    В  залі засідань районного центру зайнятості о 10.00 годині пройшов семінар-навчання з головами сільських, селищної рад Віньковецького району. 
   Учасниками заходу стали  голова Віньковецької райдержадміністрації В.Б.Лелюк, заступник голови Віньковецької районної ради  В.Ящук.
   Основні питання були висвітлені спеціалістами у різних галузях роботи – керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади. Присутніх інформували про існуючі проблеми і питання, які потребують нагального втручання та вирішення.
    Із доповіддю 
«Нормативно-правова база діяльності публічних бібліотек району» виступила директор Віньковецької ЦБС, що ознайомила присутніх із основною базою нормативно-правових документів, якою керуються у своїй діляьності бібліотеки ЦБС та участю бібліотечних закладів району в інформаційному забезпеченні розвитку громад.
     Після кожного виступу учасника відбувався своєрідний обмін думками, доповідачам ставились питання, на які ті одразу ж повинні були відповісти. Загалом було порушено дуже багато актуальних питань та проблем, які хвилюють нашу громадськість. На значну кількість з яких пролили світло доповіді та виступи учасників семінару – навчання. Але до багатьох з них ще неодноразово доведеться повертатись.


             
Просмотров: 572 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0