Главная » 2017 » Грудень » 5 » Свято добра і милосердя «До ближнього з любов'ю і добром»
11:06
Свято добра і милосердя «До ближнього з любов'ю і добром»
      Майже кожна людина, незалежно від того, чи має вона проблеми із зором, якщо не стикалася, то принаймні чула про УТОС (Українське товариство сліпих) — одну з найстаріших громадських організацій нашої держави.
      У читальній залі Віньковецької РДБ на свято добра і милосердя «До ближнього з любов'ю і добром» зібралися ті, хто хотів підтримати людей з особливими потребами, поділитися з ними теплом своєї душі. А заодно – повчитися у незрячих цінувати і любити життя.
 На початку зустрічі присутніх вітала директор територіального центру Тетяна Олександрівна Главацька, яка у своєму виступі висловила гарні побажання присутнім.
     З вітальним словом до присутніх звернулася начальник Дунаєвецького ТПО УТОС Євгенія Олегівна Гром’як. Вона  розповіла про важку роботу, яку веде УТОС, відстоюючи права незрячих у цей нелегкий час, побажала присутнім життєвого оптимізму, добробуту та великого людського щастя
     І почалося свято! Поети, члени літ спілки «Огневежа», були  неперевершеними і у вокалі, і у декламуванні власних поезій. Свої музично-поетичні дарунки презентували Петро Староста, Генріх Тарнавський, Тетяна Кухарська, Ольга Грібова, Ольга Підгорняк, Людмила Селезньова, Людмила Площадна. Також пісенне вітання подарувала методист Віньковецького РБК Ольга Ялтусевич.
    Наприкінці ведуча, провідний бібліотекар відділу обслуговування Віньковецької ЦРБ зазначила: «Допомогти ближньому пережити горе – значить, наслідувати Бога в доброті. Для цього Бог дав нам заповіді Любові, Добра і Милосердя».
    Як на справжній родинній зустрічі були і солодощі, духмяний чай та душевне спілкування. Усі присутні отримали багато позитивних емоцій.


Просмотров: 374 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1