Главная » 2023 » Жовтень » 13 » Тренінг "Як працювати з програмою Publisher: прості кроки до створення якісної друкованої продукції"
16:06
Тренінг "Як працювати з програмою Publisher: прості кроки до створення якісної друкованої продукції"
12 жовтня провідним бібліотекарем Центральної бібліотеки, координатором Хабу цифрової освіти, Марною Жук було проведено тренінг "Як працювати з програмою Publisher: прості кроки до створення якісної друкованої продукції" для педагогів Віньковецького ЗДО ясел-садочка №2.
На тренінгу учасники навчилися створювати різні види друкованих та цифрових матеріалів: брошур, листівок, бюлетенів, буклетів. Вони освоїли основи роботи в Microsoft Publisher та отримали практичні навички, які допоможуть їм створювати якісні та креативні матеріали для дітей та батьків. Це дозволить покращити навчальний процес та зробити його більш цікавим та ефективним.
Цей тренінг був однією з багатьох ініціатив, які підтримує наша бібліотека як Хаб Цифрової освіти. Попереду ще багато корисних та цікавих тренінгів та майстер-класів не лише для педагогічних працівників, а й інших цільових аудиторій. Ваші запити та побажання завжди важливі для нас, і ми готові враховувати їх при розробці наших майбутніх навчальних програм.
Дякуємо всім, хто приєднався до нашого тренінгу, та бажаємо вам вдалих застосувань нових навичок та безмежного натхнення у вашій педагогічній роботі.
Просмотров: 6 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0