Главная » 2016 » Квітень » 25 » Триденний тренінг "Цифрова культура педагога-організатора " розпочато. День перший.
08:39
Триденний тренінг "Цифрова культура педагога-організатора " розпочато. День перший.
    З метою формування ІКТ-компетентності педагога-організатора та вдосконалення вміння працювати з сучасною цифровою технікою і володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями розпочато триденний тренінг "Цифрова культура педагога". 
   Першого дня, 25 квітня 2016 року в читальній залі районної дитячої бібліотеки зібралася І група педагогів.  Тренери навчань Єлізарова І.М., методист БДЮТ,  та Жук М.І., бібліограф-краєзнавець ЦРБ, розповіли про "Основи комп'ютерної грамотності. Основи інформаційної грамотності" та частково продемонстрували  "Основи мультимедійної грамотності".
    Так, учасникам тренінгу у формі презентації розповіли про будову комп'ютера, основи роботи з Windows; продемонстрували зручність використання "гарячих клавіш" під час роботи з ПК, а також поглибили знання у роботі  з текстовим редактором. Педагоги-організатори ознайомилися з програмою "Stamina" (програма створена, щоб навчитись сліпого десятипальцевого набору тексту). Тренери заходу запропонували учасникам безкоштовний сайт різноманітних шрифтів UKRFonts.com. Цікавим і пізнавальним стало ознайомлення з основними критеріями створення презентації а також робота з онлайн-сервісом прзентацій Prezi.com та анімований онлайн-сервіс Powtoon. 

      На завершення тренінгу тренер Жук М.І, продемонструвала власноруч створені презентації та фільми з використанням онлайн-сервісів. Усі присутні отримали масу вражень і цікавої інформації. 


 
               
 
Просмотров: 576 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0