Главная » 2022 » Вересень » 30 » На свято до бібліотеки
19:34
На свято до бібліотеки

Сьогодні, 30 вересня. у Всеукраїнський день бібліотек у нас було весело та гамірно, адже на День відкритих дверей завітали учні 8 А класу Віньковецького ліцею.


Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам різноманітні за форматом і змістом заходи. А розпочалося свято бесідою "Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх". Далі діти з азартом взяли участь у мініквесті та вирушили у пошуки книги й назві якої є слово "Бібліотека". Ще на учасників чекала не менш захоплива онлайн-вікторина на платформі "Kahoot!". Усі переможці отримали смачні солодкі подарунки.

На закінчення діти написали собі майбутнім спільну листівку-побажання і домовились наступного року обов'язково зустрітись у бібліотеці на Всеукраїнський день бібліотек
А бібліотекарі щиро привітали з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу і бачить у читанні та навчанні шлях до майбутніх змін у нашій країні та побажали з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити, що БІБЛІОТЕКА, як все красиве і вічне, – буде завжди поруч.
       
Просмотров: 72 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0