Главная » 2020 » Березень » 30 » Від старого до малого - всі ми любим щирий сміх
14:03
Від старого до малого - всі ми любим щирий сміх
В наш зовсім нелегкий час, з масою проблем різного характеру дуже важко бути оптимістом та шукати позитив у чомусь. Але вірити в краще потрібно, і  не тільки вірити, але й вносити самому щось хороше та веселе в наше повсякденне життя. 
До Дня сміху, що відзначається 1 квітня, працівниками ЦРБ оформлено книжкову виствку "Від старого до малого - всі ми любим щирий сміх", на якій представлені твори українських гумористів О.Вишні, Є. Гуцала, П.Глазового та інші.
Достовірно не відомо, як і в якій країні з’явився День сміху. Але сьогодні це вже не так важливо, оскільки 1 квітня вважається загальновизнаним святом гумору та веселощів.  У цей день кожен хоче пожартувати над кимось, тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються. 
Гумор – це не просто сміх, це - сміхотерапія! Дейл Карнегі, який вчив людей мистецтва спілкування та досягнення успіху, склав таку ціну усмішці: вона нічого не коштує, а дає багато. Вона збагачує тих, хто її отримує, і не збіднює тих, хто її дарує.
Смійтесь на здоров'я!
Просмотров: 216 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0