Главная » 2016 » Березень » 25 » Виставка-пам’ять «Роки війни – століття пам'яті»
08:44
Виставка-пам’ять «Роки війни – століття пам'яті»
Вже стільки літ і стільки зим
Як відгримів той бій кривавий,
Вони ще там, на полі слави,
Уклін їм, мертвим і живим.
                         Олесь Лупій

    Біда не оминула жодної нашої родини - у кожній хтось із близьких загинув на фронтах, згорів у пекельних печах концтаборів, був страчений у великих і малих "бабиних ярах".
    Громадяни світу  й досі в неоплатному боргу перед тими мужніми людьми, яким судилося здобути Перемогу і тими, що загинули героїчною смертю на шляху до неї. Щоб вшанувати хвилиною мовчання кожного полеглого, людство повинно завмерти на цілий рік.
     До огляду користувачів центральної районної бібліотеки представлена виставка-пам’ять «Роки війни – століття пам'яті» до річниці визволення Віньковеччини від німецько-фашистських загарбників.
    Особливе місце на виставці посідають документальні книги наших земляків про спогади учасників бойових дій за визволення району та області. Фотографії тих подій яскраво свідчать про трагічне пережите, яке випало на долю жителів, що вимушено залишились в окупації.

 
                








Ми пам'ятаємо, що той хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона - запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
 
Просмотров: 389 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0