Главная » 2013 » Серпень » 28 » Виставка творчих робіт Віти Гуцуляк і Альони Добрянської "Душі і рук прекраснії творіння"
11:23
Виставка творчих робіт Віти Гуцуляк і Альони Добрянської "Душі і рук прекраснії творіння"
      Уже стало хорошою традицією в стінах читальної зали Віньковецької ЦРБ проводити виставки майстрів нашого славного Віньковецького краю. І 28 серпня не виключення, адже саме сьогодні відбулось відкриття виставки творчих робіт Віти Гуцуляк і Альони Добрянської "Душі і рук прекраснії творіння".
     Навряд чи варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. Кажуть, що кожна дитина народжується із зерням в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. 
     Навчитись творити красу власними руками – дуже клопітка справа, яка вимагає творчої уяви, неабиякого терпіння та негаснучої іскорки натхнення. Віта Гуцуляк не тільки талановита поетеса, а й неперевершена майстриня. До уваги учасників відкриття представлені прекрасні роботи, виконані із різноманітних матеріалів як природніх (сухоцвіти, мушлі), так і штучних (перли, шкіра) та ескізи олівцем. 

     

      Мистецтво фотографії – одне з найпрекрасніших в світі. Уміння відобразити момент, висловити свої почуття через знімок, передати емоційний стан – ось що приковує глядачів до фотографій на виставках або ж просто в аматорському альбомі. Спіймати невловимий помах крил метелика або грізну блискавку, сфотографувати ніжний погляд матері або першу посмішку немовля – заради цього варто фотографувати. На виставці представлені аматорські фотознімки Альони Добрянської, які заворожують своїми щирими почуттями.
      

      Музичні вітання дарували Ліана Токар, учениця Віньковецького НВК та Ігор Кукурудза, викладач Віньковецької ДШМ.
     
Просмотров: 651 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0