Главная » 2022 » Вересень » 29 » Всеукраїнський день бібліотек 2022
18:26
Всеукраїнський день бібліотек 2022

У п’ятницю, 30 вересня, ми відзначаємо знакову для нас дату – Всеукраїнський день бібліотек.


Цьогоріч він має гіркий присмак. Та, попри все, 29 вересня бібліотечна спільнота Віньковеччини зібралась у читальній залі Центральної бібліотеки на святкові урочистості з нагоди свята.

Привітати бібліотечних працівників завітали голова Віньковецької селищної ради Володимир Лужняк, начальник відділу культури та туризму Віньковецької селищної ради Олександр Коцемір.

Професійне свято - це чудова нагода відзначити сумлінних працівників. За гарні здобутки грамотою Віньковецької селищної ради нагороджена Лариса Баранюк, бібліотекар І категорії Центральної бібліотеки. Грамотою відділу культури та туризму Віньковецької селищної ради нагороджено Інну Боцян, бібліотекаря І категорії бібліотеки-філії с. Калюсик, переможницю першого туру обласного конкурсу «Краща сторінка в мережі Фейсбук» та учасницю І Міжнародної конференції «Учителі майбутнього – разом заради довкілля», що відбувався 23-24 вересня у місті Варшава (Польща). Саме пані Інну було запрошено за підсумками першого етапу Міжнародного Польсько-українського проєкту про Цілі сталого розвитку, який проводився в освітніх закладах та публічних бібліотеках у червні-вересні 2021 року.
З вітальним словом до колежанок звернулась директорка Центральної бібліотеки Світлана Кушнір.

А гарний настрій та музичні вітання присутнім подарували чарівні солістки Центрального будинку культури Наталія Косарєва та Ліана Войтович.

           
Просмотров: 77 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0