Главная » 2017 » Листопад » 10 » Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва
08:22
Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва
Слово, культура вбирає в себе багато аспектів. Культурна людина не дозволить собі бути невихованою, не дозволить вести себе зверхньо серед інших людей, а завжди намагається бути скромною, виваженою, делікатною, щоб не образити іншу людину. Розвивати культуру не лише в собі, а й навколо себе, у всьому тому, що тебе оточує, справа не легка, але постійна і клопітка.

А розвиток культури  – це основне завдання людей, що пов’язані з цією професією. Це насамперед працівники культурно-освітніх установ, що знаходяться на території нашого краю. Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними не схожими на інших. 
Завдяки щоденній праці клубників, викладачів дитячої школи, бібліотекарів, невтомно оберігаються джерела духовності, правди і краси.
Дев'ятого листопада в кінотеатрі "Заслав'я" відбулися святкові урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Голова районної ради А.П.Ходюк у вітальному слові підкреслив високий рівень професійної майстерності тих, хто працює у галузі культури району, організовує та підтримує творчі колективи. Побажав присутнім і їхнім родинам злагоди, затишку та благополуччя, натхнення та творчих успіхів. 
До вітань долучилися перший заступник голови райдержадміністрації В.О.Лужняк та начальник відділу культури  райдержадміністрації О.В.Слишинська. 
Із щирим поетичним словом до присутніх звернувся очільник районної літературної спілки "Огневежа" П.І.Староста.
На знак глибокої поваги та за активну культурно-просвітницьку діяльність, розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами районної ради та адміністрації, відділу культури райдержадміністрації. Грамотами та подарунками нагороджено Ш.Ж.Юськову, бібліотекар І кат. Віньковецької ЦРБ та Н.Д.Онофрійчук, завідуючу Карижинською сільською публічною бібліотекою.
І, навіть, у своє професійне свято талановиті працівники культури та майстри мистецтва не залишили присутніх на святі без своєї творчості, - як завжди дарували гостям душевні пісні та проникливі музичні композиції.

  

 
Просмотров: 439 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0