Главная » 2023 » Грудень » 28 » З Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!
12:26
З Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!
Добігає кінця 2023 рік! Ми пережили ще один рік в умовах війни, втрату близьких, руйнування. Але ми не здалися, ми продовжуємо боротися за свою свободу і незалежність. Ми не втратили віри та мужності, а натомість стали незламними та нездоланними.
Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.
Завершення року - саме час подякувати всім, хто був для нас підтримкою і допомогою, і для кого підтримкою стали ми. І ми щиро дякуємо нашим друзям, колегам і партнерам, усім хто дарував нові книги. Та, насамперед, дякуємо нашим мужнім захисникам на фронті, що ціною власного здоров'я та життя, виборюють право жити на вільній від окупантів землі.
А ще дякуємо нашим читачам, адже саме заради них ми щодня відчиняємо двері наших бібліотек, готуємо цікаві проєкти, зустрічі та книжкові новинки.
Як і кожен українець та українка сьогодні ми понад усе бажаємо Перемоги України й робимо, що можемо, наближаючи її. Часто втома долає нас, та ми знаходимо сили у простих щоденних речах: телефонуємо близьким, видаємо книжки читачам, проводимо вебінари, пишемо проєкти, зустрічаємося з друзями, вчимо десять нових іноземних слів, плетемо сітку, читаємо нову книжку … і ще сотні різних важливих справ, обʼєднуємо свої зусилля, працюючи для Перемоги, і наше єднання дає більше, ніж якби ми були поодинці. І, звісно, не забуваємо донатити.
У святкові різдвяні й новорічні дні ми щиро вітаємо усіх і бажаємо ПЕРЕМОЖНОГО Нового року!
Просмотров: 10 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0