Главная » 2020 » Жовтень » 13 » Зустріч-діалог "Відверто по суті..."
07:23
Зустріч-діалог "Відверто по суті..."
Нестиму я в душі вкраїнський стяг,
Й боротимусь за щастя і свободу,
Бо я обрав важкий і світлий шлях
Служити українському народу!

Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України і День козацтва. А також це річниця створення Української повстанської армії (УПА). Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри, нездоланності духу та символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. 
У Віньковецькій центральній районній бібліотеці з нагоди цих знаменних свят 13 жовтня відбулась зустріч-діалог "Відверто по суті..." з учасниками АТО. Олена Слишинська, начальник відділу культури райдерадміністрації, запросила до вітального слова  Володимира Лужняка, голову Віньковецької райдержадміністрації, Анатолія Ходюка, голову Віньковецької районної ради, Сергія Сачалко, заступника районного військового комісара, Віктора Мишака, заступника голови ГО "Віньковецька районна спілка учасників АТО".
 Начальник Віньковецького  відділу обслуговування громадян  Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області  Тернавська Майя Іванівна проінформувала щодо змін у пенсійному законодавстві для  учасників АТО.
Заступника начальника управління соціального захисту населення Сніжана Смаровидло повідомила про умови та суми виплати соціальної допомоги для учасників АТО.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя у зоні бойових дій на Сході. 
За активну громадянську позицію,  особисту мужність та відвагу, вірність військовій присязі, виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності України учасників АТО нагороджено грамотами та подарунками, а також для всіх присутніх музичні вітання звучали від Ольги Ялтусевич та Ігора Кукурудзи. 
До уваги присутніх представлена книжкова виставка "Україна понад усе" та виставка малюнків учнів Віньковецької ДШМ та вихованців гуртка образотворчого мистецтва Віньковецького БДЮТ "Всі ми діти козацького роду".
По закінченні заходу запрошені поклали квіти на Алеї патріотів.
Просмотров: 198 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0