Главная » 2014 » Вересень » 26
       Із використанням сучасних комп'ютерних технологій у публічних бібліотеках, надзвичайно популярною стала послуга е-урядування. Віньковецька ЦРБ не є виключанням, адже всім відомо, що Інтернет-центр - це те місце, де всі бажаючі безкоштовно мають можливість скористатись цілою низкою послуг. Найпопулярніші серед яких це: послуги сервісу "Privat24", купування е-квитків на потяги та літаки, реєстрація на ЗНО, вступ у ВНЗ тощо. Неодноразово до працівників бібліотеки звертались за консультацією із оформлення запитів на офіційні сайти органів державної влади України.
       У І півріччі 2014 року на Хмельниччині проходив обласний огляд-конкурс бібліотек на краще сприяння поширення практик електронного урядування. І відрадно те, що саме Віньковецька центральна районна бібліотека стала переможцем цього ко ... Читати далі »
Просмотров: 463 | Добавил: VCRB | Дата: 26-09-2014

       Вересневі дні радують останніми, по-літньому ще справді теплими днями. Саме 30 вересня, коли православна церква вшановує пам'ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в Україні святкують Всеукраїнський день бібліотек.
        У рамках відзначення цього дня 25 вересня у сквері ім.Т.Шевченка м.Хмельницькому відбувся Ярмарок інноваційних бібліотечних ідей«Бібліотечні інновації для громади: створюємо майбутнє разом». На ярмарці були представлені експозиції інноваційних послуг які надають бібліотеки Хмельниччини, бібліотечні майстерні, креативні інсталяції т ... Читати далі »
Просмотров: 461 | Добавил: VCRB | Дата: 26-09-2014