Главная » 2018 » Листопад » 30
30 листопада у читальній залі районної дитячої бібліотеки панувала привітна, лірична атмосфера. До книгозбірні на зустріч з земляками завітала поетеса, журналістка, художниця, Член Національної Спілки журналістів України та Спілки письменників України, творчої спілки «Конгрес літераторів України», переможець Всеукраїнського конкурсу поезій журналу «Дніпро», лауреат Всеукраїнської літературної премії ім.Михайла Чабанівського, яку присуджують на Харківщині, дипломант Хмельницького міського літературного фестивалю «Слово єднає» і просто чарівна жінка Неоніла Яніцька.
... Читати далі »
Просмотров: 537 | Добавил: VCRB | Дата: 30-11-2018

На виконання Закону України «Про безоплатну правову допомогу» у Віньковецькій центральній районній бібліотеці продовжено реалізацію проекту скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах.


29 листопада представники обласної громадської організації «Подільська правова ліга», Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та Хмельницького місцевого центру з ... Читати далі »
Просмотров: 375 | Добавил: VCRB | Дата: 30-11-2018

30 грудня   в читальній залі районної дитячої бібліотеки  відбувся семінар-нарада для сільських бібліотекарів району з питань планування роботи на 2019 рік та звіт про проведену роботу за 2018 рік.
Відкрила семінар директор Віньковецької ЦБС Л.М.Нетреба, яка ознайомила з основними завданнями і напрямками діяльності бібліотечних закладів району та підняла ряд виробничих питань.
Методист І.М.Мельник акцентувала увагу на  рекомендація щодо звітування про проведену роботу за 2018 рік.
... Читати далі »
Просмотров: 427 | Добавил: VCRB | Дата: 30-11-2018