Главная » 2023 » Вересень » 26 » Дружній візит колег з Деражнянщини
17:34
Дружній візит колег з Деражнянщини
26 вересня 2023 р., напередодні Всеукраїнського дня бібліотек,  відбулася зустріч бібліотекарів Деражнянщини з начальником Відділу культури і туризму Віньковецької селищної ради Олександром Коцеміром та працівниками КЗ «Центральна бібліотека».
Під час відвідин Центральної бібліотеки директор Світлана Кушнір та працівники ЦБ поділилися досвідом роботи з місцевою громадою, популяризації книжкових видань, проєктною діяльністю.
В рамках дружнього візиту гості побували у бібліотеці-філії с. Майдан-Олександрівський, де мали нагоду познайомитися з формами та методами роботи сільського філіалу, співпрацею зі старостатом. Гості також помилувалися експонатами народознавчої кімнати, посмакували мамалигою та узваром.
Цікавою та насиченою була також зустріч колег у бібліотеці-філії с. Великий Олександрів. Спочатку завідувач СБК Великоолександрівського старостинського округу Тетяна Комаха та бібліотекар книгозбірні Галина Коржак провели екскурсію народознавчою світлицею, адже їх кропітка праця зі збору матеріалів про ужитковий спадок села заслуговує особливої уваги.
Ми щиро вдячні колегам за дружній візит напередодні професійного свята, обмін досвідом та подаровані книги.
               

 
Просмотров: 6 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0