Главная » 2016 » Лютий » 22 » "English kaleidoscope" у бібліотеці!
14:35
"English kaleidoscope" у бібліотеці!
    Англія – країна тисячолітніх традицій і найсучасніших поглядів на життя. Тут співіснують сприйняття нового та вірність давнім традиціям. Англійці, незважаючи на свій стриманий характер, в душі являються авантюристами та романтиками, недарма тут майже в кожному містечку жителі можуть розповісти безліч легенд та неймовірних історій.
    Щорічно чисельні шанувальники природи не перестають дивуватися красі та різноманітності садів, парків, лісів, долин, озер, гір та скелястих берегів Туманного Альбіону.
Прихильники історії та культури приїжджають до Великобританії відвідати галереї, бібліотеки та музеї, що славляться своїми шедеврами. Студентська молодь поспішає до аудиторій британських університетів, які вважаються одними з кращих у світі.
    Англійська мова є однією з найпоширеніших мов світу та вважається мовою міжнародного спілкування. Саме тому Президент України оголосив 2016 рік Роком англійської мови в Україні.
   
   Про відому та невідому, незвичайну та буденну, стародавню та сучасну, веселу та сумну, але завжди привабливу і неповторну Англію кожен відвідувач центральної районної бібліотеки зможе дізнатися з виставки «English kaleidoscope (Англійський калейдоскоп)», що знаходиться у відділі абонементу.
   

    Виставка складається з наступних розділів: 
    
– перший розділ, що познайомить відвідувачів із виданнями, які розповідають про Англію, як країну, її політичний устрій, економіку, традиції, запрошує у мандрівку замками, музеями, природними дивами та іншими цікавими місцями, яких так багато в цій неймовірній країні. 

   
– другий розділ виставки. В ньому виставлені підручники для вивчення англійської мови, різноманітні словники, довідники, самовчителі та посібники на допомогу вчителям, студентам та учням. 

   
– третій розділ розділ. Тут представлена художня література відомих та менш відомих англійських письменників в перекладі.
     
      
     
  Отож, усіх бажаючих краще пізнати цю дивовижну країну, поглибити свої знання з англійської мови чи прочитати якусь зі своїх улюблених художніх книг англійських письменників запрошуємо до відділу обслуговування ЦРБ переглянути виставку «English kaleidoscop», яка буде діяти та поповнюватися протягом року.
Просмотров: 474 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0