Главная » 2014 » Лютий » 18 » Година пам'яті «Вічна слава, вічна пам’ять»
17:31
Година пам'яті «Вічна слава, вічна пам’ять»
     Давно відгриміли залпи Великої Вітчизняної війни, але про неї продовжують згадувати, розповідати. І згадують, і розповідають по-різному.
       У нашому житті взагалі є особливість - чим далі плине час війни, тим більше ми цікавимося нею, турбуємося про збереження у пам’яті підростаючого покоління страшних подій тих років. А допомагають нам у цьому самі люди – учасники бойових дій, колишні партизани, ті, що працювали в тилу, художні, історичні і документальні книги, фотоальбоми, фільми.
      На відзначення 70-річчя з часу визволення Віньковеччини від німецько-фашистських загарбників 18 лютого у читальній залі Віньковецької ЦРБ проведено  годину пам'яті «Вічна слава, вічна пам’ять», на яку було запрошено ветерана Великої Вітчизняної війни І.С.Бородатого. Учасники заходу, учні 9 Б класу Віньковецького НВК дізналися про подвиг народу в роки Великої Вітчизняної війни, про героїчне підпілля і партизанський рух; про земляків, які уславили себе на різних фронтах та в глибокому тилу ворога.
     

      Ветеран І.С.Бородатий розповів про свій життєвий та бойовий шлях та звернувся до майбутніх захисників Батьківщини із закликом бути гідними подвигу прадідів, утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.
      Музичним дарунком для учасників заходу стали пісні та поезії у виконанні учениць Віньковецького НВК В.Жук, Л.Токар та І.Рейтаровської.


Просмотров: 606 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0