Главная » 2015 » Жовтень » 1 » Ярмарок бібліотечних ініціатив на Віньковеччині
14:18
Ярмарок бібліотечних ініціатив на Віньковеччині
       30 вересня в нашій країні сімнадцятий рік поспіль відзначають Всеукраїнський день бібліотек — свято не тільки бібліотечних працівників, а й усіх тих, хто не мислить свого життя без книги, хто має відношення до читання, знань, освіти.
    Віньковеччина долучилась до всекраїнських святкувань, організувавши Ярмарок бібліотечних ініціатив "Бібліотечні інновації для розвитку громади", метою якого є представлення кращого досвіду бібліотек району у наданні нових інноваційних бібліотечних послуг та їх ролі у розвитку громади.

Із вступним словом до учасників Ярмарку звернулась директор ЦБС Л.М.Нетреба. 
    Із професійним святом бібліотечних працівників району привітали голова районної ради М.Бойко, селищний голова В.Ананчук, начальник відділу культури М.Гордун. 
      Для участі у ярмарку соціальних ініціатив бібліотекарями книгозбірень району було підготовлено експозиції  інноваційних бібліотечних послуг впроваджених у 2015 році та запланованих для реалізації найближчим часом.
         Гостям ярмарку бібліотекарі продемонстрували різноманітні послуги з е-урядування, родзинки роботи своїх клубів за інтересами, інноваційні форми популяризації книги і читання,  бібліотечного краєзнавства, розвитку зеленого туризму. 
                
Просмотров: 534 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0