Главная » 2015 » Жовтень » 12
     9 жовтня у приміщенні будинку рад відбулася знакова подія не лише для жителів району, але й для великої кількості краєзнавців України. Наукова історико-краєзнавча конференція «Віньковеччина в історії Поділля» зібрала для своєї роботи широке представництво професорсько-викладацької еліти провідних вузів Хмельниччини і Вінниччини, співробітників краєзнавчих і архівних установ, активних і заслужених діячів науки і культури, бібліотечних і педагогічних працівників, юних краєзнавців-школярів тощо.
       Голова районної ради Михайло Бойко привітав учасників конференції, побажав гарної та плідної праці. Крім того у вступному слові М.Бойко відзначив те, що її проведення є яскравим свідченням відродження української духовності, всезростаючого духу патріотизму і л ... Читати далі »
Просмотров: 584 | Добавил: VCRB | Дата: 12-10-2015

     Напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці, який співпадає з Днем українського козацтва, а в цьому році ще й Днем захисника Вітчизни (згідно з Указом Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014) в читальній залі Віньковецької ЦРБ проведено урок історії "Слава козацька вічно жива", учасниками якого стали учні 3 класу гімназії Віньковецького НВК.
Просмотров: 632 | Добавил: VCRB | Дата: 12-10-2015