Главная » 2016 » Лютий » 25 » Літературно-музична вітальня « Миті яскравого життя»
16:39
Літературно-музична вітальня « Миті яскравого життя»
"Ні! Я жива! Я буду вічно жити! 
Я в серці маю те, що не вмирає".
Л.Українка

     Люди, як зорі, полишають свій слід у свідомості майбутніх поколінь, особливо люди талановиті. Мовби крізь серпанок легендарності проступає до нас образ поетеси Лесі Українки, образ ніжний і чистий, інколи – веселий, частіше – в задумі чи смутку. Кожним словом, променем думки, кожним болем своїм живе вона в  душі нашого народу. 
     Змінюються часи, змінюються покоління, а творчість Лесі Українки актуальна і в наш час. Понад 145 років тому народилась ця дивна дівчинка, яка своїм ніжним словом, лине в душі наших людей, вчить любити рідний край, рідну землю, природу.
     Сьогодні, 25 лютого у день народження Співаки досвітніх вогнів сплелися  калиново  музика і слова у літературно-музичній вітальні «Миті яскравого життя», яка перенесла гостей у справжню легенду, де жила і творила Леся, де блукали в лісі Мавка і Лукаш.    

     На заході, що відбувся в читальній залі ВІньковецьколї РДБ  були присутні працівники культури району.
    Творчі люди завжди з цікавістю відносяться до нової літератури, тому презентація книжкової виставки «Її зоря повік буде ясна» та запропонований буктрейлер на  драму «Лісова пісня», яка вважається  перлиною творчості Лесі Українки, викликали жвавий інтерес публіки. 
    Лицарка Духу, Леся Українка, стала безумовним символом нашої незалежної Батьківщини, почерпнувши з самого серця України те, що не вмирає, жагу до свободи і Життя!


      
 
Просмотров: 452 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 5.0/1