Главная » 2023 » Листопад » 22 » Марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України
16:25
Марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України
22 листопада відбувся онлайновий Марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України, в якому своїми бібліотечними інноваціями та проєктами ділились бібліотекарі Хмельниччини, серед яких і наша Центральна бібліотека.
Під час марафону своїм досвідом ділилась ОУНБ, обласна бібліотека для дітей, обласна бібліотека для молоді, бібліотекарі ЦБС Хмельницької міської територіальної громади, Кам’янець-Подільської міської ЦБС, Теофіпольської та Чемеровецької селищних територіальних громад. Цікаві проєкти, змістовні презентації, інноваційні ідеї, які можна та потрібно започатковувати у діяльність бібліотек (запис прямого ефіру можна переглянути на Фейсбук-сторінці Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association).
Наша бібліотека презентувала бібліотечні спільності України свою історію реалізації проєкту "Вірш_у_кадрі". Наш проєкт спрямований на поширення та популяризацію української поезії, в тому числі членів Віньковецької літературної спілки "Огневежа". Готові відеоролики публікуються для спільного доступу на каналі бібліотеки сервісу YouTube у плейлисті "Вірш_у_кадрі». А  ми запрошуємо усіх долучатися до наших інтернет-спільнот, залишати свої відгуки та вподобайки.
Наша творча команда проєкту щиро вдячна організаторам онлайнового марафону: ВГО УБА, Секції працівників публічних бібліотек, Хмельницькому обласному відділенні ВГО Українська бібліотечна асоціація за надану чудову можливість обмінятися кращими бібліотечними практиками, поділитись своїми ідеями та досягненнями.
  

 
Просмотров: 7 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0