Главная » 2023 » Листопад » 22
22 листопада відбувся онлайновий Марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України, в якому своїми бібліотечними інноваціями та проєктами ділились бібліотекарі Хмельниччини, серед яких і наша Центральна бібліотека.
Під час марафону своїм досвідом ділилась ОУНБ, обласна бібліотека для дітей, обласна бібліотека для молоді, бібліотекарі ЦБС Хмельницької міської територіальної громади, Кам’янець-Подільської міської ЦБС, Теофіпольської та Чемеровецької селищних територіальних громад. Цікаві проєкти, змістовні презентації, інноваційні ідеї, які можна та потрібно започатковувати у діяльність бібліотек (запис прямого ефі ... Читати далі »
Просмотров: 11 | Добавил: VCRB | Дата: 22-11-2023

Традиційно, кожної четвертої суботи листопада вшановуємо жертв Голодомору 1932-33 років. Цьогоріч ця дата припадає на 25 листопада.
Голодомор 1932-1933 років став наслідком поразки Української революції 1917-1921 років та окупації країни більшовиками. Цього року ми вдруге вшановуємо жертв Голодомору в умовах повномасштабної російської агресії. Ми знову маємо справу з російським імперіалізмом, який і не приховує своїх злочинних намірів: знищити Україну та українську ідентичність.
Десятки населених пунктів стерті з лиця землі, тисячі мирних українців стали жертвами обстрілів і бомбардувань, були закатовані й розстріляні. Нині українські вої ... Читати далі »
Просмотров: 14 | Добавил: VCRB | Дата: 22-11-2023