Главная » 2022 » Червень » 20 » Мій тато - найкращий у світі!
09:23
Мій тато - найкращий у світі!
У багатьох країн світу вже понад 100 років існує традиція вітати татусів з їхнім «професійним святом». Україна раніше неформально святкувала День батька в третю неділю червня або третю неділю вересня, проте з 2019 року наші татусі також отримали свій особливий святковий день, а Україна – нове державне свято. 8 травня 2019 року Кабінет Міністрів України схвалив проєкт указу президента про встановлення Дня батька, який щорічно відзначатиметься в третю неділю червня, як і в більшості країн світу. Цього року свято випадає на 19 червня.
В рамках відзначення Дня батька Центральна бібліотека ініціювала проведення онлайн-марафону «Мій тато - найкращий у світі!». Умови участі прості: 15-19 червня на сторінці у Фейсбук виставити відеозапис із привітанням батьку. У дописі ОБОВ'ЯЗКОВО вказати прізвище та ім'я учасника та #ВітаюТата. Голосування проводилось до 20 червня. А учасник, який набере найбільше вподобайок отримає подарунок.
Ми щиро дякуємо усім учасникам марафону, які привітали своїх татусів.
А за вподобайками перемогу в онлайн-марафоні здобула Юліана Кулик (6 років) с. Великий Олександрів.
Ми щиро вітаємо Юліану, яка отримала грамоту та подарунок від селищного голови Володимира Лужняка, із перемогою та бажаємо, щоб вона була не остання.
А ми з нетерпінням чекаємо таку довгоочікувану ПЕРЕМОГУ, щоб усі дітки дочекались своїх татусів додому, а батьки - дітей! Миру всім нам! Все буде Україна!
Просмотров: 132 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0