Главная » 2021 » Березень » 29 » Нам важлива Ваша думка: бібліотека – це…
14:28
Нам важлива Ваша думка: бібліотека – це…
     Центральне місце у реформі самоврядування та територіальної організації влади займає розвиток громади, який неможливий без розвитку місцевої інфраструктури, у т.ч. інформаційних мереж, об’єктів соціального та культурного призначення; утримання та організації роботи будинків культури, клубів, бібліотек.
     Особливо важливі для суспільства бібліотеки. Адже вони забезпечують громадянам доступ до знань, історії та культури. У всьому світі бібліотеки є центрами інформації, доступними для всіх верств населення.
    Бібліотеки залежать від суспільства і потребують його допомоги. Потрібно знайти і розробити механізми взаємодії бібліотеки, її користувачів та органів місцевої влади в умовах, коли об’єднані територіальні громади навряд чи підуть на додаткові фінансові витрати, організаційні заходи, пов’язані з утриманням бібліотек, формуванням їх фондів, закупівлею нового обладнання, сучасної техніки тощо.
    З метою визначення пріоритетних напрямків у роботі з користувачами та покращення якості бібліотечного обслуговування КЗ «Центральна бібліотека» Віньковецької селищної ради проводить соціологічне дослідження «Нам важлива Ваша думка: бібліотека – це…» щодо стану задоволення бібліотекою, інформаційних потреб та комфортності умов обслуговування.
   Просимо долучитися до проведення дослідження та заповнити онлайн-анкету, вказати, за бажанням, свої пропозиції до роботи нашої бібліотеки.
Творімо сучасну бібліотеку разом!!!
Просмотров: 152 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0