Главная » 2021 » Березень » 26
З 22 березня в Україні стартував Європейський тиждень цифрової грамотності, мета якого – підвищити рівень обізнаності про цифрову освіту.
Наша бібліотека долучилася до європейської ініціативи та включена до Всеукраїнської мережі хабів цифрової освіти —  місця, куди може завітити кожен громадянин, безкоштовно отримати доступ до платформи "Дія.Цифрова освіта" та пройти навчання з цифрової грамотності.
А сьогодні до нашого хабу завітали працівники КЗ "Центральний буд ... Читати далі »
Просмотров: 173 | Добавил: VCRB | Дата: 26-03-2021

       Серед найбільш значущих подій світової історії Другій світовій війні об’єктивно належить особливе й, напевне, одне з визначальних місць, що зумовлено низкою вагомих чинників. Насамперед, ця війна виявилася найбільшим в історії людської цивілізації соціальним катаклізмом – за масштабами розмаху та наслідків, колосальністю спричинених жертв, заподіяних руйнувань і матеріальних втрат вона не має аналогів у світовій історії. По-друге, вона належить до тих доленосних подій, результати і наслідки яких на багато десятиліть наперед визначили майбутнє країн і народів світу, стали відправним пунктом і поштовхом до велетенських ко ... Читати далі »
Просмотров: 284 | Добавил: VCRB | Дата: 26-03-2021