Главная » 2023 » Квітень » 4 » Обласний семінар
17:29
Обласний семінар
4 квітня відбувся обласний онлайн-семінар керівників центральних бібліотек територіальних громад Хмельниччини. під час онлайн-зустрічі обговорювали введення в дію оновлених статистичних форм звітності про діяльність публічних бібліотек 6-НК та 80-а-рвк, затверджених Міністерством культури та інформаційної політики України 22.11.2022 року, пов'язаних із цим облікових форм бібліотечної діяльності у паперовій та електронних формах; розглянули "Стратегії розвитку читання на період до 2032 року "Читання як життєва стратегія" та оперативного плану дій на 2023-2025 роки.
В рамках семінару також було підбито підсумки роботи публічних бібліотек області за даними звітності 2022 року у системі ESMAP.
Семінар провела Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека за підтримки Хмельницького обласного відділення Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association. Одне із питань зустрічі - організація роботи відділення у 2023 році, найближчі плани та перспективи, акції, конкурси, обласні заходи тощо. Про участь у заходах УБА - Зимовій школі, поїздці до бібліотек Латвії інформувала присутніх молодий бібліотекар Центральної бібліотеки Віньковецької селищної ради Лариса Матковська.
  
Просмотров: 65 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0