Главная » 2023 » Квітень » 13
Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.
Низка заходів з відзначення світлого Великодня вже відбулася в бібліотеках Віньковецької громади. А сьогодні у Центральній бібліотеці презентовано книжкову виставку-інсталяцію «Великодня радість землю обіймає». Тут представлені видання про народні традиції відзначення Великодня. Можна ознайомитись з книгами, що розповідають про традиційні великодні страви українців (а їх різноманіття вражає), та про дивовижний світ української писанки ... Читати далі »
Просмотров: 76 | Добавил: VCRB | Дата: 13-04-2023

У Чистий четвер, 13 квітня 2023 року, у читальній залі КЗ «Центральна бібліотека» відбувся семінар на тему «Професійна діяльність сьогодні».
Відкрила захід директорка Світлана Кушнір, яка у своєму виступі окреслила основні пріоритети діяльності комунальної установи, познайомила бібліотечних фахівців з тезами Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», ініційовану Міністерством культури та інформаційної політики України та необхідність врахування її в роботі бібліотек. Детальніше зупинилася на популяризації української сучасної книги та вп ... Читати далі »
Просмотров: 73 | Добавил: VCRB | Дата: 13-04-2023