Главная » 2023 » Вересень » 20 » Онлайн-семінар "Формування екологічної культури сучасного читача".
08:19
Онлайн-семінар "Формування екологічної культури сучасного читача".
Серед глобальних проблем людства одне з основних місць за своєю значущістю у розвитку цивілізації займають екологічні. На жаль, більшість населення планети не переймається ними, не задумується, що поступово знищуючи флору і фауну, забруднюючи воду, повітря, ґрунти, ми позбавляємо себе життєво необхідних умов існування, тобто знищуємо нашу Землю, а цим – і себе.
Сьогодні досить гострою є проблема екологічного просвітництва. Тому тема захисту навколишнього середовища завжди знаходиться у полі зору бібліотечних працівників, які виховують у населення дбайливе ставлення до природи. Саме ця тема була розглянута на сьогоднішньому онлайн-семінарі "Формування екологічної культури сучасного читача". Фахівці Центральної бібліотеки надали розгорнуті тематичні консультації, запропонувавши ряд інформаційно-бібліографічних заходів з екології, які можна запровадити в практику роботи сільських бібліотек.
На завершення семінару бібліотекарі мали змогу обмінятися думками, досвідом та обговорити важливі завдання щодо подальшої діяльності бібліотек громади.
   
Просмотров: 7 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0