Главная » 2022 » Червень » 17 » П'ятниця з бібліотекою
21:12
П'ятниця з бібліотекою
Нарешті літо! Можна більше поспати, поспілкуватись з друзями, почитати улюблені книжки, подивитись мультфільми. А головне – немає уроків! Компанію друзів не завжди приведеш додому, а от у бібліотеку можна.
Чергова п'ятниця гостинно запросила усіх охочих до бібліотечного кінозалу. Перед переглядом мультфільму поговорили з батьками про ігри, техніки та вправи, які допомагають позбавити дітей тривожності й напруження. Зокрема увагу акцентували на чудовій методиці Рене Джейн — сертифікованого тренера особового зростання і магістра в області прикладної позитивної психології, яка спеціалізується на розвитку навичок адаптації й стресостійкості дітей і дорослих. Вона є автором унікальної терапії дитячої тривожності завдяки застосованню різноманітних ігрових технік.
А далі на присутніх чекав захопливий мультфільм "Аінбо: Дух Амазонки", який познайомив із 13-річною дівчинкою Аінбо, яка народилася і виросла в таємничих джунглях Амазонки. На дівчинку чекало безліч пригод, адже вона бореться за збереження свого "маленького раю", проти жадібності та експлуатації дітей, вирубки деревини та незаконного видобутку золота. По завершенню перегляду кожний зрозумів головний меседж картини — захист екології, та які негативні наслідки вирубування лісів та видобутку корисних копалин у тропічних лісах Амазонії, та й деінде.
Просмотров: 97 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0