Главная » 2022 » Червень » 15 » Періодичні видання для дітей
19:09
Періодичні видання для дітей
Погодьтесь, виховання любові до читання має закладатись із перших років життя. Діти мають брати приклад із дорослих, що поруч. Якщо дорослі вільний час проводять у гаджетах, дітки навряд чи будуть читати книги.
15 червня до нашої бібліотеки завітали вихователі дитячого садочка-ясел №1 на цікаву та змістовну бесіду "Періодичні видання для дітей дошкільного віку". Адже цікаві яскраві журнали, за відсутності в батьків часу (а подекуди й бажання) шукати ідеї для занять із дітьми, надають готові до використання якісні й різноманітні матеріали.
Зазвичай в одному журналі поєднуються кілька напрямів: пізнавальний, розважальний, навчальний, культурологічний, науково-популярний. Дитяча періодика якісна в наш час за друком, цікава за змістом та може задовольнити потреби найрізноманітніших читачів. Також провели огляд періодичних видань, які є у фонді бібліотеки І спільно дійшли до висновку, що журнали для дітей досі існують, розвиваються і є непоганою альтернативою інтернет-серфінгу.
Також поговорили із присутніми про ресурси та матеріали, що надає бібліотека в рамках реалізації проєкту #ВільноХаб, які дозволяють урізноманітнити дозвілля, навчити правил поводження у воєнний час.
  

 
Просмотров: 134 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0