Главная » 2014 » Лютий » 18 » Підсумкова нарада працівників галузі культури за 2013 рік.
12:09
Підсумкова нарада працівників галузі культури за 2013 рік.
     18 лютого 2014 року у районному будинку культури проведено підсумкову нараду працівників галузі культури за 2013 рік. В її роботі взяли участь заступник голови районної ради Троян О.В., начальник відділу культури райдержадміністрації Коваль Є.М., голова районної профспілкової організації працівників культури Максудова Н.В., клубні та бібліотечні працівники району, колектив дитячої школи мистецтв. 
      На нараді було проаналізовано соціокультурну та фінансово-господарську діяльність закладів культури у 2013 році. Із звітом про підсумки діяльності установ виступила начальник відділу культури Коваль Є.М. Про свої здобутки звітували: директор ЦБС Нетреба Л.М., директор ДШМ Бідюк І.М., директор РБК Ялтусевич О.М. Коваль Є.М. окреслила основні напрямки роботи та завдання, над якими будуть працювати заклади культури у 2014 році. 
      Троян О.В. дав оцінку роботі галузі в минулому році: це і рівень культурно-мистецьких заходів, покращення матеріально-технічної бази, пріоритетні напрямки діяльності у 2014 році.
     По закінченню наради відбулася тематична зустріч працівників культури з головним інспектором Віньковецького районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області В.Б. Панасюком щодо стану пожежної та техногенної безпеки закладів культури у 2013 році та начальником Управління Пенсійного фонду України у Віньковецькому районі О.П.Слободян.

             

Просмотров: 422 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0