Главная » 2023 » Квітень » 13 » Професійна діяльність сьогодні
12:53
Професійна діяльність сьогодні
У Чистий четвер, 13 квітня 2023 року, у читальній залі КЗ «Центральна бібліотека» відбувся семінар на тему «Професійна діяльність сьогодні».
Відкрила захід директорка Світлана Кушнір, яка у своєму виступі окреслила основні пріоритети діяльності комунальної установи, познайомила бібліотечних фахівців з тезами Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», ініційовану Міністерством культури та інформаційної політики України та необхідність врахування її в роботі бібліотек. Детальніше зупинилася на популяризації української сучасної книги та впровадження реалізації в бібліотеках.
Провідна методистка інформаційно-методичного відділу Інна Мельник та провідна бібліотекарка відділу упорядкування та збереження книжкового фонду Галина Слишинська провели навчальний практикум «Оновлені форми звітності про діяльність бібліотек». Колежанкам бібліотек-філій були представлені нові затверджені форми звітності, а також надані інструкції щодо їх заповнення, надали інструктивно-методичні рекомендації по роботі бібліотек на поточний рік.
Провідний бібліотекар відділу обслуговування Марина Жук надала методичні рекомендації щодо кращої практики залучення до читання різних категорій користувачів та актуальні форми роботи.
Захід сприяв обміну досвідом між бібліотекарями, був корисним з точки зору набуття та подальшого використання отриманої інформації у роботі з читачами.
    
Просмотров: 70 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0