Главная » 2018 » Листопад » 1 » Семінар бібліотечних працівників
09:57
Семінар бібліотечних працівників
     31 жовтня 2018 року у Віньковецькій ЦРБ проведено районний семінар бібліотечних працівників  «Бібліотечні фонди: нові тенденції формування та організації».
    Семінар відкрила директор Віньковецької ЦБС Нетреба Л.М. «Фонди публічних бібліотек Віньковеччини: сучасний стан та перспективи оновлення» 
     Під час семінару  було обговорено багато важливих тем, що стосуються класифікаційної системи, визначено напрями подальшої спільної діяльності бібліотечних працівників, прийнято рішення щодо нагальних проблем, які виникають у процесі індексування документів за УДК.
    Спеціалісти ЦРБ надали методичні консультації:
- «Бібліотечний фонд: формування та використання на сучасному етапі. Універсальна десяткова класифікація:структура, правила ведення та індексація» Слишинська Г.М. провідний бібліотекар
- «Бібліотечний простір:трансформація та організація в сучасному вимірі»  Мельник І.М. провідний методист
- «Нові форми популяризації літератури в бібліотеці: організація віртуальних виставок» Кушнір С.В. провідний бібліотекар
- «Книжковий фонд для школярів: яскраво, цікаво, доступно» Жук М.І. заступник директора по роботі з дітьми
   Відбулося жваве обговорення питань застосування УДК для систематизації документів та організації фондів, методики переведення існуючих фондів з системи ББК на УДК.
   
 
Просмотров: 519 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0