Главная » 2015 » Липень » 31 » Шукаєте роботу? Тоді вам до бібліотеки!
15:10
Шукаєте роботу? Тоді вам до бібліотеки!
     Уже стала традиційною тісна співпраця центральної районної бібліотеки та районного центру зайнятості. Одним із напрямків такої співпраці став семінар для безробітніх  "Послуги е-урядування на допомогу у пошуку роботи", що відбувся  31 липня 2015 року у читальній залі нашої бібліотеки. 
     Працівники бібліотеки Ш.Юськова та М.Жук проінформували присутніх про бібліотечні послуги з використанням інформаційних технологій, в тому числі і безоплатну правову допомогу, послуги з працевлаштування (як знайти оголошення про вакансії, навчитися правильно складати резюме, подавати свою кандидатуру і проходити співбесіду).
    Також проведено з безробітними, які знаходяться на обліку в районному центрі зайнятості, Інтернет-стажування «Бібліотека на допомогу працевлаштуванню». Присутні мали змогу ознайомитись з веб-порталами, які пропонують роботу та запрошують на навчання затребуваних професій як в Україні, так і за кордоном .

                       

    Крім того учасникам були запропоновані безкоштовні послуги Інтернет-центру бібліотеки, консультації бібліотекарів по навчанню комп’ютерної грамотності та пошуку законодавчої інформації.
Просмотров: 443 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0