Главная » 2019 » Березень » 1 » Система картотек в бібліотеці: організація, ведення, використання
08:18
Система картотек в бібліотеці: організація, ведення, використання
   Сучасна бібліотека – це місце, де книги, як носії інформації, переплітаються з використанням новітніх технологій. Бібліотечні фахівці Віньквецької ЦБС намагаються зробити свої книгозбірні центром дозвілля, місцем, куди б хотілося приходити знову й знову.
     Тому сільські бібліотекарі зустрічаються щомісяця в методичному центрі районної бібліотеки для підвищення кваліфікації. Знання, отримані на методичних заходах, сприяють вдосконаленню роботи з користувачами і поліпшенню якості послуг.
    28 лютого у читальній залі Віньковецької РДБ відбувся практикум "Система картотек в бібліотеці: організація, ведення, використання" для бібліотечних працівників району.
   Консультацію по веденню облікової документації надала провідний бібліотекар С.В.Кушнір та ознайомила з переліком конкурсів, які стартували у лютому.
    Провідний бібліотекар відділу комплектування та зберігання літератури Г.М.Слишинська надала консультацію щодо складання актів на списання літератури й вилучення карток з систематичного та алфавітного каталогів. Особливу увагу звернули на створення систематичного каталогу та систематичної картотеки статей відповідно таблиці УДК.
    М.І.Жук, заступник директора по роботі з дітьми, оголосила про початок конкурсу «Книгоманія – 2019» серед дітей 7-х класів та ознайомила присутніх з Положенням та вимогами щодо проведення конкурсу.
   Наприкінці зустріч до бібліотечних працівників завітала начальник Віньковецького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Головного управління  ПФ України у Хмельницькій області  М.І.Тернавська, яка ознайомила із змінами у пенсійному законодавстві. 
Просмотров: 277 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0