Главная » 2020 » Червень » 25 » Скажи "НІ!" наркотикам!
13:27
Скажи "НІ!" наркотикам!
   Наркоманія! Скільки смертей за цим словом, скільки болі, скільки поламаних життів? Дуже багато! І не відомо, скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики! 
   Все більше людей у всьому світі піддаються спокусі і потрапляють в мережі цього пороку, думаючи, що моментально вирішують всі свої проблеми. Дуже часто навіть ті, хто проходить курс лікування, не можуть назавжди позбутися від наркотичної залежності. Громадяни в усьому світі, яким не байдужі проблеми здоров’я свого народу, об’єднуються, щоб нагадати всім про страшну хворобу.
   26 червня — це Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу. Історія боротьби з наркотиками в світі нараховує близько ста років.
      Виходячи з загальнолюдського значення явища наркоманії, в 1987 році Генеральна Асамблея ООН постановила щорічно відмічати 26 червня Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами і їх незаконним розповсюдженням. Ця подія символізує єдність країн у досягненні мети щодо створення суспільства, вільного від наркотиків.
   Останнім часом багато фахівців приходять до висновку, що звичний спосіб боротьби з наркоманією, коли головна увага приділяється поліцейським заходам, - неефективний. У багатьох розвинених країнах, де в боротьбу з наркобізнесом вкладаються величезні кошти, вживання наркотиків стабільно росте. Єдиний спосіб протистояти наркоманії - сильна і гнучка система профілактики поширення наркоманії та соціальної реабілітації людей, що вживали наркотики.

   Сьогодні ми пропонуємо познайомитись із реальною історією наркозалежного чоловіка, який зумів змінити своє життя та сказати наркотикам "НІ!".
   До вашої уваги віртуальна презентація однієї книги Джеймс Бовен "Вуличний кіт на ім'я Боб"
 
 
Вуличний кіт Боб від користувача Marina Prodan
Просмотров: 682 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0