Главная » 2023 » Квітень » 13 » Великодня радість землю обіймає
13:04
Великодня радість землю обіймає
Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.
Низка заходів з відзначення світлого Великодня вже відбулася в бібліотеках Віньковецької громади. А сьогодні у Центральній бібліотеці презентовано книжкову виставку-інсталяцію «Великодня радість землю обіймає». Тут представлені видання про народні традиції відзначення Великодня. Можна ознайомитись з книгами, що розповідають про традиційні великодні страви українців (а їх різноманіття вражає), та про дивовижний світ української писанки, символіку її кольорів і орнаментів.
Шановні користувачі нашої бібліотеки! Вітаємо Вас із Великодніми святами. Бажаємо Вам миру, любові, достатку і смачної паски! Ау ці святкові дні Воскресіння Христового запрошуємо вас до  на перегляд книжкової виставки-інсталяції «Великодня радість землю обіймає» і ви отримаєте багато позитивних емоцій від спілкування з книжковими виданнями, представленими на експозиції.
Чекаємо на зустріч з вами.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
       
Просмотров: 75 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0