Главная » 2023 » Листопад » 8 » Відкриття персональної виставки «Чари рідної землі на полотні»
18:20
Відкриття персональної виставки «Чари рідної землі на полотні»
Сьогодні, 8 листопада, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва ми мали змогу поринути у дивовижний світ живопису талановитого художника Петра Павловича Кукурудзи під час відкриття персональної виставки «Чари рідної землі на полотні».
Петро Павлович народився на Віньковеччині в мальовничому селі Карижин. Ще з раннього дитинства любив малювати. Фахову освіту здобув у Харківському художньому училищі «Кафедра станкового живопису»та Харківському інституті «Кафедра художнього розпису».
З 2002 по 2004 рік викладав живопис в Грицівському училищі Шепетівського району Хмельницької області. Потім вернувся в рідне село, присвятивши себе творчій діяльності. Слід відзначити, що Петро Павлович неодноразово брав участь у рідних виставках у Хмельницькому та Києві.
А сьогодні усі відвідувачі бібліотеки мали змогу ближче ознайомитись із з творчістю нашого краянина, поспілкуватись та поставити свої запитання художнику, помилуватись пейзажами, впізнати у них багатьом знайомі місця.
Зустріч вийшла цікавою, пройшла у теплій дружній атмосфері та, сподіваємось, пробудила інтерес до мистецтва. А ця виставка буде функціонувати до кінця 14 листопада, тож запрошуємо усіх завітати та ознайомитись із з творчістю Петра Павловича Кукурудзи.
    

 
Просмотров: 11 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0