Главная » 2023 » Вересень » 27 » Всеукраїнський день бібліотек
08:44
Всеукраїнський день бібліотек
Цьогоріч святкування  Всеукраїнського дня бібліотек у колективі КЗ «Центральна бібліотека» Віньковецької селищної ради пройшло в незвичному форматі.
27 вересня 2023 р., у Всесвітній день туризму, працівники культури громади, подорожуючи, мали нагоду ознайомитись із роботою закладів культури сіл Майдан-Олександрівський та Великий Олександрів. Бажаючі здійснили похід до Марусиного каменю, милуючись мальовничими краєвидами "маленьких Карпат".
Саме в СБК Великоолександрівського старостинського округу  ширі слова подяки та вітання бібліотечній спільноті Віньковеччини висловив селищний голова Володимир Лужняк. Він також нагородив грамотами та подарунками бібліотекаря І категорії Центральної бібліотеки Сніжану Моспан та бібліотекаря І категорії бібліотеки-філії с. Великий Олександрів Галину Коржак.
Начальник Відділу і туризму Віньковецької селищної ради Олександр Коцемір нагородив Галину Коржак  за перемогу в І етапі обласного конкурсу серед публічних бібліотек Хмельниччинни на кращу організацію краєзнавчої роботи «Бібліотека – центр краєзнавчої інформації».
Ми працюємо щодня з вірою в Перемогу!
   

 
Просмотров: 8 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0