Главная » 2021 » Червень » 25 » Ілюстраторські майстерні «Щоб книга була гарною»
15:20
Ілюстраторські майстерні «Щоб книга була гарною»
   Ювілейний Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у самому розпалі! Позаду два насичених дні, повних цікавих заходів, зустрічей і яскравих вражень. Нагадуємо, що  Фестиваль проходив і  у безкоштовній трансляції на МЕGOGO тому, якщо хтось з певних причин не міг відвідати онлайн-заходи, має нагоду переглянути їх у записі.
   А у нашій бібліотеці триває  проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». Сьогодні, 25 червня, під час ілюстраторської майстерні «Щоб книга була гарною» з нашими юними користувачами ми говорили про дитячі книги.
   Уявіть, якими б були книги, якби в них не було ілюстрації! Важко? Звичайно, особливо дитячі книги, які просто не можуть існувати без яскравих малюнків!
   Під час ілюстраторської майстерні художник оформлювач Центральної бібліотеки Вікторія Садлій не лише розповіла про будову книги та створення ілюстрацій до неї, а й провела для дітей майстер-клас, під час якого вони вчилися малювати ілюстрації до своїх улюблених казок.
   Усі учасники заходу отримали масу позитивних вражень від Бібліотеки та спілкування з Книгою і зрозуміли, що створювати ілюстрації зовсім просто, варто лише мати бажання, папір з олівцями та фарбами під руками.

 
Просмотров: 190 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0