Главная » 2021 » Червень » 25
   Бути батьками — найважливіша та найскладніша робота. І саме батьки є найпершими та найважливішими вчителями своїх дітей та прикладом для наслідування.
   Сьогодні, 25 червня до Центральної бібліотеки завітали батьки на відверту розмову  «Як не збожеволіти від батьківства і чи допоможуть у цьому книжки?», що відбулась у рамках реалізації проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці».  
   На початку зустрічі ведуча Марина Жук презентувала присутнім тематичну добірку літератури «Батькі ... Читати далі »
Просмотров: 203 | Добавил: VCRB | Дата: 25-06-2021

   Ювілейний Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у самому розпалі! Позаду два насичених дні, повних цікавих заходів, зустрічей і яскравих вражень. Нагадуємо, що  Фестиваль проходив і  у безкоштовній трансляції на МЕGOGO тому, якщо хтось з певних причин не міг відвідати онлайн-заходи, має нагоду переглянути їх у записі.
   А у нашій бібліотеці триває  проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». Сьогодні, 25 червня, під час іл ... Читати далі »
Просмотров: 187 | Добавил: VCRB | Дата: 25-06-2021

Саме під такою назвою 25 червня у залі засідань Віньковецької селищної ради відбувся історичний екскурс до Дня Конституції України. 
25 років тому, 28 червня 1996 року, парламент прийняв Конституцію України  –  Основний Закон  –  фундамент суспільного ладу і політично-правового устрою нашої держави. Багато духовної снаги й інтелектуальних сил вклали кращі уми України у проект нової Конституції, звіряючи його з історією українського народу, з сьогоднішніми потребами громадян держави, а також із світовим досвідом державотворення. Нова Конституція України ввібрала в с ... Читати далі »
Просмотров: 222 | Добавил: VCRB | Дата: 25-06-2021